Str. Vasile Conta nr. 9, Iași langa Policlinica Sf. Spiridon
Lun - Vin : 07:30 - 21:00 Va asteptam !

Blog

La ce ajuta kinetoterapia

Te doare spatele şi nu ştii ce să mai faci pentru a scăpa de această problemă? Kinetoterapia te ajută să uiţi de ea! Află ce presupune această terapie.
Gimnastica medicală sau kinetoterapia este o terapie foarte eficientă, care îţi modelează corpul, luptă cu succes împotriva bolilor şi te ajută să te refaci, dacă ai suferit vreun accident. Pentru rezultate imediate, este recomandat să practici kinetoterapia cu ajutorul unui specialist în domeniu.

Acesta îţi va recomanda câteva exerciţii utile în funcţie de vârsta pe care o ai şi de problemele de sănătate. Dacă vrei să preîntâmpini apariţia bolilor ce ţin de coloana vertebrală, tratamentul poate fi reluat chiar şi după vindecare. În plus, kinetoterapia şi masajul sunt printre cele mai bune metode care reglează tensiunea arterială şi previn îmbătrânirea prematură a oaselor.

Te scapă de operaţie
Terapia prin mişcare se poate face prin exerciţii fizice ca atare sau utilizând anumite echipamente speciale. Mişcările cu mingea, ridicarea de greutăţi şi exerciţiul pe bicicletă medicinală sunt cele mai cunoscute metode de terapie.

Este important să respecţi cu stricteţe numărul întreg de şedinţe şi mişcările pe care ţi le prescrie kinetoterapeutul. Cu ajutorul gimnasticii medicale, poţi scăpa de intervenţia chirurgicală în cazul unor boli frecvente, cum ar fi discopatie lombară sau hernia de disc.

Share this post

Leave a Reply