Str. Vasile Conta nr. 9, Iași langa Policlinica Sf. Spiridon
Lun - Vin : 07:30 - 21:00 Va asteptam !

Blog

MEDICINA DE RECUPERARE

Medicina de Recuperare

Folosita direct in tratarea unor afectiuni cronice sau traumatice sau ca urmare a unei interventii chirurgicale pentru redobandirea mobilitatii, recuperarea medicala este o etapa esentiala in tratamentul afectiunilor neuro-musculo-scheletale. Pentru ca urmarim rezultatul optim pentru fiecare pacient care intra in clinica noastra, medicina de recuperare de la Centrum Gym se bazeaza pe:

MEDICI EXPERIMENTATI

  • consultatiile si planurile de tratament sunt elaborate de medicul curant impreuna cu medicul de recuperare

PROTOCOALE VERIFICATE

  • Centrum Gym este printre putinele clinici din Iasi care functioneaza in baza unor protocoale medicale in concordanta cu practicile consacrate la nivel international

APARATURA MODERNA

  • pentru implementarea optima a mixului de kinetoterapie, fizioterapie si proceduri specifice, folosim aparatura moderna, mereu in curs de actualizare in functie de tehnologia momentului
  • spatiu larg si primitor.

Consideram ca recuperarea medicala este o stiinta exacta si ca succesul tratamentului depinde in mod direct de aplicarea metodelor stiintifice pentru fiecare tip de afectiune tratata. Recuperarea facuta empiric, sau “din auzite”, nu numai ca nu ofera sansa celui mai bun rezultat, ci induce si riscul semnificativ de accidentare sau de depreciere a situatiei pacientului. Tocmai de aceea, clinica Centrum Gym din Iasi  pune un accent constant pe rigurozitatea medicala a procesului de recuperare.

La Centrum Gym cei mai buni medici si terapeuti iti stau la dispozitie pentru orice problema articulara sau musculo-scheletala, de la consultatia initiala si investigatii complete in cadrul clinicii, pana la tratament si recuperare medicala completa in afectiuni de coloana, traumatice sau post chirurgicale.

Afla noutatile despre noi urmarind conturile de Facebook

 

Share this post

Leave a Reply