Cardiologie în Iași - Centrumgym - Recuperare medicala Iasi
Str. Vasile Conta nr. 9, Iași langa Policlinica Sf. Spiridon
Lun - Vin : 07:30 - 20:00 Va asteptam !

Cardiologie în Iași

General Information
Our doctors
Working Schedule

Stiai ca in Romania mortalitatea prin bolile cardiovasculare este de 3 ori mai mare decat cea provocata de cancer?

Fiecare barbat peste 40 ani si fiecare femeie peste 45 ani este obligat sa efectueze o evaluare cardiologica chiar in absenta unei boli preexistente in vederea unei investigatii amanuntite si a stabilirii riscului cardiovascular pe termen scurt si pe termen lung, iar in context de patologie cardiaca cunoscuta reevaluarile trebuie sa fie efectuate la intervale de 3 sau 6 luni sau anual functie de gravitatea bolii.

Interesul crescut fata de propria sanatate este apanajul omului modern, corect informat, binecunoscuta fiind tendinta imbolnavirilor si a deceselor prin boli cardiovasculare la varste cat mai tinere.

Personalul medical competent ofera servicii cardiologice de calitate deosebita, va puteti convinge personal.

Serviciile cardiologice includ:

  • evaluare clinica completa si anamneza amanuntita axata pe semnele clinice si simptomele ce denota boli cardiovasculare chiar in stadii precoce cu risc fatal sau non-fatal.
  • electrocardiograma ce obiectiveaza aritmii si modificari ischemice miocardice in stadii incipiente si avansate ( ex. Infarct miocardic acut)
  • ecocardiogragie transtoracica bidimensionala , m- mod si doppler evaluand competenta muschiului miocardic si a structurilor morfologice ale inimii cu o inalta rezolutie.
  • evaluarea riscului absolut de deces prin boli cardiovasculare pe o durata de 10 ani chiar in absenta unei patologii cunoscute, dar cu factori de risc multipli cardiaci, necunoscuti din pacate pentru multi pacienti.
  • implementarea unei terapii si unui program de urmarire a fiecarui pacient.
  • prin colaborare cu nutritionist, kinetoterapeut si psiholog implementarea unui program de reabilitare a pacientilor cu risc cardiovascular si ca celor cu o boala clinic manifesta in vederea profilaxiei primare si secundare a bolilor cardiovasculare conform recomandarilor europene a societatii de cardiologie si consimtita de Societatea Romana de Cardiologie.

Un control periodic îți poate salva viața având în vedere că unul din zece români moare în urma unui infarct!

Ce include pachetul nostru de cardiologie?

Pachetul îți permite să beneficiezi de o Consultație + EKG + Ecocardiografie Doppler, toate la prețul de 300 lei.

❗ Te asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru siguranța ta cât și a personalului.

📌 Adresa noastra: Str. Vasile Conta nr. 9, Iași (langa Policlinica Sf. Spiridon)

Solicita o programare pentru pachetul cardiologic (300 lei)

Completeaza formularul si te sunam noi pentru programare.
Nume*
Email
Telefon*
Mesaj

Masuri protectie impotriva COVID-19

Pentru a ne asigura ca atat pacientii cat si personalul centrului de recuperare Centrum Gym din Iasi vor ramane in siguranta, va recomandam urmatoarele masuri de protectie pe care avem rugamintea sa le respectati.

- Consultatiile se vor face doar cu programare, tocmai de aceea va rugam sa respectati ora programata pentru a evita aglomerarea din zona de asteptare.
- La intrare pacientilor li se va lua temperatura, iar in cazul in care aceasta depaseste 37,5°C, nu vor putea intra in incinta centrului de recuperare.
- La intrare in incinta pacientii vor completa o declaratie pe propia raspundere.
- Masca de protectie este obligatorie in incinta.
- Pacientii nu vor putea fi insotiti, decat in cazul celor cu dificultati de deplasare si al copiilor.
- Va recomandam sa pastrati distantarea sociala de cel putin 2m.

Dorim sa va multumim pentru intelegere si va asteptam in centrul de recuperare Centrum Gym din Iasi in cele mai sigure conditii!