Str. Vasile Conta nr. 9, Iași langa Policlinica Sf. Spiridon
Lun - Vin : 07:30 - 21:00 Va asteptam !

Cardiologie

General Information
Our doctors
Working Schedule

Fiecare barbat peste 40 ani si fiecare femeie peste 45 ani este obligat sa efectueze o evaluare cardiologica chiar in absenta unei boli preexistente in vederea unei investigatii amanuntite si a stabilirii riscului cardiovascular pe termen scurt si pe termen lung, iar in context de patologie cardiaca cunoscuta reevaluarile trebuie sa fie efectuate la intervale de 3 sau 6 luni sau anual functie de gravitatea bolii.

Interesul crescut fata de propria sanatate este apanajul omului modern, corect informat, binecunoscuta fiind tendinta imbolnavirilor si a deceselor prin boli cardiovasculare la varste cat mai tinere.

Personalul medical competent ofera servicii cardiologice de calitate deosebita, va puteti convinge personal.

Serviciile cardiologice includ:

  • evaluare clinica completa si anamneza amanuntita axata pe semnele clinice si simptomele ce denota boli cardiovasculare chiar in stadii precoce cu risc fatal sau non-fatal.
  • electrocardiograma ce obiectiveaza aritmii si modificari ischemice miocardice in stadii incipiente si avansate ( ex. Infarct miocardic acut)
  • ecocardiogragie transtoracica bidimensionala , m- mod si doppler evaluand competenta muschiului miocardic si a structurilor morfologice ale inimii cu o inalta rezolutie.
  • evaluarea riscului absolut de deces prin boli cardiovasculare pe o durata de 10 ani chiar in absenta unei patologii cunoscute, dar cu factori de risc multipli cardiaci, necunoscuti din pacate pentru multi pacienti.
  • implementarea unei terapii si unui program de urmarire a fiecarui pacient.
  • prin colaborare cu nutritionist, kinetoterapeut si psiholog implementarea unui program de reabilitare a pacientilor cu risc cardiovascular si ca celor cu o boala clinic manifesta in vederea profilaxiei primare si secundare a bolilor cardiovasculare conform recomandarilor europene a societatii de cardiologie si consimtita de Societatea Romana de Cardiologie.