Poliartrita Reumatoidă - Centrumgym - Recuperare medicala Iasi Centrumgym - Recuperare medicala Iasi
Str. Vasile Conta nr. 9, Iași langa Policlinica Sf. Spiridon
Lun - Vin : 07:30 - 20:00 Va asteptam !

Blog

Poliartrita Reumatoidă

Poliartrita Reumatoidă, una dintre cele mai severe afectiuni

Poliartrita reumatoidă este o boala inflamatorie cronica si progresiva cu evolutie indelungata, fluctuanta, care afecteaza in principal articulatiile mici ale extremitatilor in mod simetric si distructiv, insotita de multiple manifestari sistemice.

Este cea mai frecventa afectiune reumatismala inflamatorie care apare predominat la femei,  cu un varf de incidenta intre 40-50 de ani si care in absenta unui tratament instituit precoce conduce la distructie articulara progresiva, cu deformari articulare permanente, insotite de deficit functional invalidant.

Prezentarea la medicul reumatolog la aparitia primelor semne de boala, stabilirea unui diagnostic de certitudine cu aplicarea precoce a  tratamentului specific si urmarirea constanta a bolii poate preveni instalarea deficitului functional ireversibil.

 

dr. specialist reumatologie

Calarasu Oana Codrina

 

Share this post

Leave a Reply

Pentru a ne asigura ca atat pacientii cat si personalul centrului de recuperare Centrum Gym din Iasi vor ramane in siguranta, va recomandam urmatoarele masuri de protectie pe care avem rugamintea sa le respectati.

- Consultatiile se vor face doar cu programare, tocmai de aceea va rugam sa respectati ora programata pentru a evita aglomerarea din zona de asteptare.
- La intrare pacientilor li se va lua temperatura, iar in cazul in care aceasta depaseste 37,5°C, nu vor putea intra in incinta centrului de recuperare.
- La intrare in incinta pacientii vor completa o declaratie pe propia raspundere.
- Masca de protectie este obligatorie in incinta.
- Pacientii nu vor putea fi insotiti, decat in cazul celor cu dificultati de deplasare si al copiilor.
- Va recomandam sa pastrati distantarea sociala de cel putin 2m.

Dorim sa va multumim pentru intelegere si va asteptam in centrul de recuperare Centrum Gym din Iasi in cele mai sigure conditii!